Mutfak kurulumu
Mutfak kurulumu yaparken dikkat ettiğimiz önceliğimiz işletmenin hayal edilen konsepti ve yola çıkış sebebi. Kullanacağımız mutfak ekipmanları,kurulacak ekip,ekipte çalışacak olan personel sayısı zincirleme olarak konsepte bağlıdır.Düşündüğünüz konsepti bölge araştırması ve rakip analizi ile profesyonel olarak kontrol edip,değerlendirilmesi yapılmalıdır.Bunlar yapıldıktan sonra ancak işletmenin mutfağı için kullanılacak olan ekipmanlar ve ihtiyaç listesi oluşturulabilmektedir.
Maliyet Yönetimi
İşletmelerde yapılan en büyük hata yanlış tedarik zinciri ile çalışmak oluyor.Bu noktada siz değerli işletme sahiplerine profesyonel bir yardım gerekiyor.Doğru tedarik zinciri,doğru pazarlama stratejisi ve doğru personel sayısı maliyet yönetiminin temellerini oluşturuyor.Temel sağlam atılmazsa ne yazık ki dayanıklılık oluşmuyor.
Menü Danışmanlığı
Menü planlaması denildiği zaman herkesin aklında oluşan bir menü mutlaka vardır,ancak durum düşündüğünüzden çok daha farklı ve karmaşık.Menü planlaması yapılırken mevsimsel,yerel,kolay ulaşılabilir ürünlere dikkat etmek gerekmektedir.Bölgenizde yetişen yerel ürünlerin modern mutfak teknikleri ile işlenmesi,trendlere uyum sağlaması ve lezzetini kaybetmemesi detaylı ve yorucu süreçlerdir.Bu noktalarda profesyonel bir çalışma yapıp,maliyeti kontrol altında tutarken misafirlerimize göz alıcı şık ve estetik tabaklar sunmamız gerekiyor.